Allround Servicemedewerker

Ben jij gastvrij, ben jij administratief  en operationeel sterk, vind je het leuk om all ins en outs te weten van al onze afdelingen, en wil je ons Green Team komen versterken? The Green Meeting Center Arnhem is vanaf 1 december op zoek naar een Allround Servicemedewerker op 20 – 28 urenbasis!

Wie zijn wij?

The Green Meeting Center Arnhem is dé groene vergaderlocatie in hartje centrum, naast het Centraal Station. Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat iedereen zich thuis voelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen. Onze locatie is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Binnen ons bedrijf werken ongeveer 10-15 medewerkers, verdeeld over de afdelingen receptie, keuken en banqueting. Service en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en als team willen we dat onze gasten meer dan tevreden naar huis gaan.

The Green Meeting Center Arnhem is onderdeel van The One Meeting Company en  heeft een medewerkerstevredenheidscijfer van een 8,6!  Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken. The Green Meeting Center is ook aangesloten bij de externe cateringpartij Hartig.nl. Als Broodpartner van Hartig leveren wij verschillende Lunch in a box in de regio.

De functie

Als Allround Servicemedewerker ben jij een echte multitasker en houd je je bezig met alle zaken rondom bijeenkomsten op de F&B afdelingen (keuken en zalen) en de receptie. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het treffen van de voorbereidingen, voeren van ontvangstgesprekken, het verzorgen van de bijeenkomsten, het klaarzetten van de lunch en voor het opruimen en schoonmaken nadien. Daarnaast spring je bij in de (spoel)keuken en draai je diensten bij de receptie wanneer dit nodig is waarbij jij het gezicht bent voor onze gasten en voer je diverse administratieve taken uit. Je werkt samen in een klein maar hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat. De werkzaamheden vinden voornamelijk doordeweeks overdag plaats en sporadisch in de avonduren.

Deze functie is écht iets voor jou als je:

 • Graag dat ene stapje extra zet om het verschil te maken voor de gasten.
 • Je goed kan multitasken, weet hoe je prioriteiten stelt en kan makkelijk schakelen tussen de taken van verschillende afdelingen
 • Blij wordt van gastvrije service verlenen zowel op de werkvloer als bij onze receptie.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en ook bereidt bent om in de avonden en af en toe in de weekenden te werken
 • Het leuk vindt om te werken in een team maar ook zelfstandig kan werken
 • Het niet erg vindt dat elke dag weer anders is, je op verschillende afdelingen werkt en je zo elke dag weer wat leert
 • Elke dag samen met het Green Team mee wil werken aan een duurzame de samenleving
 • Affiniteit met audiovisuele apparatuur, outlook en digitale meeting programma’s als Teams en Google Meets.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je start je dienst met het doorlezen van de banqueting sheets om te weten hoeveel zalen er vandaag op de planning staan. Daarnaast check je op de sheet in een oogopslag alle bijzonderheden; zijn er contactpersonen voor de eerste keer? Zijn er nog bijzonderheden qua av of catering faciliteiten? Zijn er verder nog uitzonderingen? Nadat je weet wat er de dag op de planning staat ga je, in overleg met je leidinggevende, bepalen welke taken en werkzaamheden jij voor vandaag uitvoert. Dit kan per dag verschillen: van het starten van de receptie of het klaar zetten van zalen en het houden van ontvangstgesprekken tot het draaien van de lunch en het opruimen van het restaurant. Uiteraard blijft het nooit bij één taak per dag en help je waar nodig je collega’s van de keuken, receptie en zalen. Tijdens je werkdag staat bij alles wat je doet de gast centraal. Bij het klaarzetten van zalen zorg je dat alles er perfect uit ziet, bij het verzorgen van de lunch in het restaurant check jij of alles goed verloopt en alles smaakt voor de gasten. Tijdens de bijeenkomsten zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt zodat zowel de trainer als deelnemers na een bijeenkomst tevreden naar huis gaan. Als dit zo is, heb jij je doel voor die dag bereikt!

Wat bieden wij?

 • Een gemotiveerd team wat je ontvangt met open armen in een duurzame werkomgeving;
 • Een uitdagende baan waarbij elke dag er anders uit ziet;
 • Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Onderdeel van de Oneteam App waar alle nieuwtjes, inspiraties, maar ook gênante momenten worden gedeeld
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
 • Last but not least: salaris en vakantiedagen conform Horeca cao!

Geïnteresseerd?

Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Marleen Donkers, Directeur The Green Meeting Center Arnhem. Ben je enthousiast geraakt over deze stage én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Marleen, of via telefoonnummer 026 – 353 78 40. Of kom langs op locatie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Directeur & Gastgever Marleen Donkers

Marleen Donkers