Coffee Corner:
werken én genieten!

Coffee Corner:
werken én genieten!

De Coffee Corner bevindt zich op begane grond van The Green Meeting Center, direct bij de ingang. Dát is nog eens een binnenkomer. Voor jou en zeker ook voor jouw zakelijke gast. En het mooie is, onze locatie is makkelijk bereikbaar. We zitten zelfs aan Arnhem Centraal Station. Een ontmoeting in de Coffee Corner is dus zo geregeld.

Slow Roast Coffee

✅ Huisgemaakte lekkernijen

✅ (H)eerlijk, vers & gezond

Ook voor flexwerkers en zzp’ers is de Coffee Corner de ideale plek. Zonder reserveren loop je binnen, zoek je een mooie plek, ga je zitten én aan de slag. Gratis snelle Wi-Fi is vanzelfsprekend aanwezig bij The Green. Werken, ontmoeten en overleggen in een omgeving die inspireert, energie geeft en van alle gemakken is voorzien.

Dé plek voor een ontmoeting

Naast ontmoeten en werken, kun je in de Coffee Corner ook genieten van goede en gezonde catering. Proef de verrassende, eerlijke smaak van onze Slow Roast Coffee. Smul van ons huisgemaakte bananenbrood. Of kies een gerecht of snack van de altijd verrassende en pure The Green menukaart.

Start je dag goed met een heerlijk en gezond ontbijt. Breek de dag met een uitgebreide luxe lunch of extra makkelijke broodjeslunch. Vanuit onze Coffee Corner loop je zo onze Fresh Food Corner binnen waar je keuze kunt maken uit een groot assortiment aan verse en gezonde producten.

Ontdek de Coffee Corner en laat je verrassen in The Green Meeting Center Arnhem. Tot snel!

Rijkelijk belegde broodjes

Ontdek ook onze Fresh Food Corner

Vers is altijd goed. Komt het ook nog eens van dichtbij dan is het zelfs beter, zo vinden wij. Daarom bereiden onze chefs in onze Fresh Food Corner de lekkerste broodjes, salades en warme gerechten. Natuurlijk ook met heerlijke én eerlijke ingrediënten. Speciaal voor jou en je gasten. Want van proeven en genieten krijg je pure energie. Precies wat we onze gasten willen geven!

Voor jou en je gasten staat er elke dag een uitgebreid lunchbuffet klaar, vol verse en organische ingrediënten. Huisgemaakt óf van dichtbij huis. Ook vegetarische, veganistische, glutenvrij en/of lactosevrije wensen worden gehoord bij The Green. Ontbijt, lunch, diner of borrel, onze chefs steken er al hun energie in. En dat proef je!

Nieuwsgierig naar onze smaakmakende menu’s en arrangementen? Heb je culinaire wensen en ideeën? Neem zeker contact op!