Trainingslocatie Arnhem

Trainingslocatie in het hart van Arnhem

Ben je op zoek naar een inspirerende trainingslocatie in Arnhem? Verras je cursisten met de energie van The Green Meeting Center. Want dat is precies wat je nodig hebt: een energieke, vitale omgeving waar je je cursisten raakt, beweegt en als vanzelf meeneemt in jouw verhaal.

Uitstekend bereikbaar met auto & openbaar vervoer

✅ Gratis gebruik van trainingsfaciliteiten

✅ 14 multifunctionele zalen met flexibele opstellingen

Inspiratie. Zeker bij trainingen is het onmisbaar. Kies je voor The Green als trainingslocatie dan weet je zeker dat je boodschap overkomt. Deze plek in het hart van Arnhem biedt de perfecte omgeving om kennis te delen en op te doen. Goed bereikbaar, we zitten aan Arnhem Centraal Station, en uniek gelegen, je kijkt bij ons rondom uit over de parken die deze stad zo bijzonder groen maken.

Jouw trainingscentrum,
The Green Meeting Center

Het trainingscentrum waar een cursist een training volgt, bepaalt mede hoeveel kennis hij of zij meeneemt naar huis. Voor jou als trainer is de locatie minstens zo van belang. Eigenlijk nóg belangrijker. Daarom draait het bij ons om energie. The Green Meeting Center Arnhem is een trainingslocatie met de juiste, inspirerende energie. We staan bekend om de goede vibes. Daar doen wij hier dan ook alles aan.

Onze trainings- en vergaderruimten, maar liefst 14 in totaal, zijn allen opvallend licht. Dat geeft een verfrissend gevoel. Het houdt je cursisten scherp. De uitzichten zijn ronduit uniek. Zo zijn onder andere de parken Sonsbeek, Zypendaal en Meinerswijk vanuit een aantal van onze zalen te zien. Die zee aan groen brengt rust, harmonie én inspiratie. Samen goed voor de energie die jouw training nog succesvoller maakt.

Foto van medewerkers van The Green

Iedere training of opleiding in beweging

Bij The Green brengen en houden wij jouw training in beweging. Daarvoor hebben we alles in huis. In de eerste plaats natuurlijk onze mensen. Stuk voor stuk specialisten in ontzorgen en verzorgen. Wij doen alles om jouw training zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze volledig uitgeruste Meeting Kit bijvoorbeeld. Hierin zit alles wat jouw training, workshop en sessies actief en interactief maakt.

Natuurlijk bieden wij extra snel internet en beschikt elke ruimte over een beamer, flip-over en whiteboard. Je kunt bovendien kiezen voor onze papierloze trainingsruimte. Hier maak je gebruik van een digitale flip-over waarmee je alle aantekeningen en tips direct digitaal deelt met je cursisten. Papier is dus niet nodig. We zijn daarmee naast energiek ook nog eens bijzonder duurzaam.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en gastvrijheid van The Green Meeting Center? Maak kennis met onze Meeting Experts!

Veelgestelde vragen over onze trainingslocatie

Dit kan zeker, bekijk hier onze verschillende hybride oplossingen.

Dit is zeker mogelijk, wij plaatsen dan het lesmateriaal op de dag van aankomst in de zaal.

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd.De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Alle 14 vergaderzalen van The Green beschikken over natuurlijk daglicht.

Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor 0 tot 200 personen. Klik hier voor ons capaciteitenoverzicht, voor meer details en informatie.

Het station Arnhem Centraal ligt op steenworp afstand van The Green. Vanuit de stationshal kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) zodat je uitkomt op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit waar in de blauwe toren The Green is gevestigd. Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.