Examenlocatie Arnhem

Les- & examenlocatie
in groen Arnhem

Een examenlocatie in Arnhem die jouw studenten of leerlingen alle rust, inspiratie en energie biedt? Ontdek The Green Meeting Center Arnhem. Wij bieden je alles wat nodig is om op een veilige en verantwoorde manier les te kunnen geven. De stilte en ontspanning van groene uitzichten, perfecte bereikbaarheid én de goede zorgen van ons Green Team.

Stilte en ontspanning van groene uitzichten

✅ Ergonomische stoelen voor extra comfort

✅ Mogelijkheden voor wachtruimtes en catering

Oh, en voordat we het vergeten, naast alle rust en stilte bruist het bij ons van de energie. Ook dát heeft elke kandidaat nodig om goed door het examen te komen. En om te slagen natuurlijk!

Logo van een van onze klanten
Wij nemen al jaren met veel plezier examens af bij The Green Meeting Center. De examenzalen zijn netjes en altijd prima ingericht, hebben voldoende daglicht, een moderne uitstraling en er is geen geluidsoverlast. Bovendien heb je er op de 12e verdieping een schitterend uitzicht over Arnhem. Het TGMC-team is heel klantvriendelijk en kent een hoge mate van service. Verder is het TGMC-gebouw gevestigd op een prima locatie. Direct gelegen naast Arnhem CS en dus prima te bereiken per trein en bus. Tevens is er onder het gebouw een grote parkeergarage.
Rob Jansen, Cito certificering Arnhem

Geslaagde examens bij
The Green Meeting Center

Voorafgaand en tijdens examens, hebben examenkandidaten genoeg aan hun hoofd. Net als jij als organisator of afnemer van het examen. Die drukte en stress zien en begrijpen wij. En daarom zorgen wij ervoor dat alles verzorgd en geregeld is op de dag van het examen. Een mbo-examen, een veiligheid- en vakbekwaamheidsexamen of VCA-examen: bij The Green maken we er een geslaagde dag van.

We hebben namelijk alles in huis. Ruime zalen waar elke denkbare examenopstelling mogelijk is. Alles staat natuurlijk klaar op de grote dag, exact zoals afgesproken. Ook beschik je bij ons over alle nodige middelen, zoals schrijfwaar, duurzaam papier en uiteraard wifi en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen. The Green biedt ruimte, handen én ogen voor elk examenmoment.

Examenlocatie met
ontspanmomenten

Rust, ruimte en
ontspanmomenten

Onze examenlocatie geeft genoeg ruimte voor ontspanmomenten. Wij noemen het liever gewoon de beste zorg en aandacht. We maken het jou makkelijk. Ook voor de kandidaten is The Green – zelfs voor, tijdens en na het examen – een ontspannen omgeving. Voor het examen ontvangen wij de kandidaten in een van onze relaxte wachtruimten. Het geeft ze de ruimte en gelegenheid om even tot rust te komen. Of om de examenstof nog één keertje door te nemen.

Hebben zij trek in een drankje of snack dan kunnen zij deze hier aanschaffen. Natuurlijk alles gezond, fris en duurzaam. Daar staat The Green immers om bekend. De catering in The Green Meeting Center is altijd goed en groen. Uiteraard kunnen de kandidaten ook even genieten in onze Fresh Food Corner of Coffee Corner. Maar misschien is dat wel het fijnst ná de inspanning. Volledig ontspannen en genieten wanneer het examen achter de rug is, ook dat kan hier meer dan prima.

the-green-meeting-center-wtc-arnhem-water

Veelgestelde vragen over onze examenlocatie

Dit kan zeker, bekijk hier onze verschillende hybride oplossingen.

Dit is zeker mogelijk, wij plaatsen dan het lesmateriaal op de dag van aankomst in de zaal.

Dit is zeker mogelijk, een van de mogelijkheden is om een flesje earth water en een snack op de tafels te plaatsen. Uiteraard kan dit ook een andere invulling worden, geef daarbij je wensen vooral aan in het offerteformulier.

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd.De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Alle 14 vergaderzalen van The Green beschikken over natuurlijk daglicht.

Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor 0 tot 200 personen. Klik hier voor ons capaciteitenoverzicht, voor meer details en informatie.

Het station Arnhem Centraal ligt op steenworp afstand van The Green. Vanuit de stationshal kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) zodat je uitkomt op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit waar in de blauwe toren The Green is gevestigd. Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.