Flexwerken in het
hart van Arnhem

Flexwerken in het
hart van Arnhem

Tijd over tussen twee afspraken? Zoek je een sfeervolle locatie voor je zakelijke afspraak? Dat kan bij The Green. Werken, ontmoeten en overleggen in een inspirerende omgeving die energie geeft en van alle gemakken is voorzien.

Flexwerk Arrangement
Kom onbezorgd flexwerken in onze lobby. Maak onbeperkt gebruik van onze koffie, thee, huisgemaakte vitaminewater en lekkernijen.

✅ Dagdeel: € 14,50 p.p.
✅ Hele dag: € 22,50 p.p.

Flexwerk Plus Arrangement*
Kom ongestoord flexwerken in één van onze vergaderruimtes. Maak gebruik van een vergaderzaal, beamer, tv, flipover, meeting services, onbeperkt koffie, thee, huisgemaakte vitamine water en lekkernijen. *Op basis van beschikbaarheid.

✅ Dagdeel: € 25,00 p.p.
✅ Hele dag: € 40,00 p.p.

Coaching arrangement

Je kunt bij ons vergaderen, trainen, congressen, werken en ontmoeten. Wist je dat je bij The Green Meeting Center ook terecht kunt voor individuele coachingsessies? We bieden afgesloten ruimtes zodat je in alle rust en ongestoord een coachinggesprek kunt voeren. Dit coaching arrangement kost slechts € 22,50 per uur; koffie, thee en water zijn uiteraard inbegrepen. Natuurlijk kan je additioneel ook gebruik maken van onze faciliteiten. Nieuwsgierig geworden? Wil je een afspraak maken om te zien wat we allemaal te bieden hebben?

👉 Uitgebreide vergader- en trainingsservices

👉 Daglicht in overvloed en ligging in het groen

👉 Papierloos- & vitaal coachen

Veelgestelde vragen over flexwerken

Indien dit tijdig wordt aangegeven vooraf aan de reservering dan kunnen we een debiteurennummer aanmaken om zo aan het einde een factuur te sturen.
Het flexwerk arrangement vindt plaats in onze algemene lobby, bij het plus arrangement kun je genieten van de upgrade naar een zaal met alle gemakken zoals flipover, scherm en verdere vergaderfaciliteiten.
Dit is zeker mogelijk, denk daarbij aan een belegd broodje, deelname aan het lunchbuffet of een heerlijke op soep.Bij aanvang op locatie kun je je wensen doorgeven.

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd.De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Het station Arnhem Centraal ligt op steenworp afstand van The Green. Vanuit de stationshal kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) zodat je uitkomt op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit waar in de blauwe toren The Green is gevestigd. Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.