Capaciteiten in
The Green Arnhem

Capaciteiten in
The Green Arnhem

Ga je voor groots en ruimtelijk? Of kies je voor compact en besloten? Bij The Green Meeting Center Arnhem kun je alle kanten op. Of eigenlijk: heb je alle ruimte tot je beschikking. Een congres van formaat, een vergadering voor tien of een training voor een team van omvang. Laat je verrassen door de capaciteiten van The Green!

14 multifunctionele zalen

✅ Van staand- tot vitaal vergaderen

Jouw bijeenkomst altijd 100% klimaatneutraal

Onze 14 ruimten hebben afmetingen van 16 tot 160 m², daarmee heb je het voor het uitkiezen! En welke ruimte, zaalopstelling of arrangementen je ook kiest: de energie is altijd goed. Opvallend sterk en positief zelfs!

Maak kennis met enkele vergaderruimtes

Maak kennis met enkele vergaderruimtes

Geef jouw invulling aan een zaal

Hier kan het allemaal, want in The Green Meeting Center Arnhem vormt elke ruimte zich naar jouw wensen. We hebben de vierkante meters, de ruimte en de faciliteiten. En daarmee heb jij alle denkbare mogelijkheden voor jouw congres, vergadering, training of workshop hier in het centrum van Arnhem.

👉 Dimbare LED verlichting

👉 Plafond beamer of moderne LCD TV

👉 Standaard uitgerust met klimaatbeheersing

Wil je meer weten over onze capaciteiten en mogelijkheden op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. Of kom langs. Je bent altijd welkom om te komen proeven van de sfeer en energie in onze locatie!

Capaciteitenoverzicht The Green Arnhem

Capaciteitenoverzicht The Green Arnhem

Capaciteiten van onze vergaderzalen