Capaciteiten in
The Green Arnhem

Capaciteiten in
The Green Arnhem

Ga je voor groots en ruimtelijk? Of kies je voor compact en besloten? Bij The Green Meeting Center Arnhem kun je alle kanten op. Of eigenlijk: heb je alle ruimte tot je beschikking. Een congres van formaat, een vergadering voor tien of een training voor een team van omvang. Laat je verrassen door de capaciteiten van The Green!

14 multifunctionele zalen

✅ Van staand- tot vitaal vergaderen

Jouw bijeenkomst altijd 100% klimaatneutraal

Onze 14 ruimten hebben afmetingen van 16 tot 160 m², daarmee heb je het voor het uitkiezen! En welke ruimte, zaalopstelling of arrangementen je ook kiest: de energie is altijd goed. Opvallend sterk en positief zelfs!

Vraag offerte aan
Capaciteitenoverzicht

Maak kennis met enkele vergaderruimtes

Maak kennis met enkele vergaderruimtes

De Immerloo zaal bevindt zich op onze begane grond en is vernoemd naar het Immerloopark wat gelegen is in het vroegere stroomgebied van de Rijn.

De zaal is uitgerust mag alle hedendaagse vergaderfaciliteiten zoals een LCD TV, flip-over en Wi-Fi. Daarnaast zijn er voldoende presentatiemiddelen aanwezig in de duurzame Walter Docks zoals post-its, tape, naambordjes en notitieblokken.

✔️ Standaard ronde boardroom set-up

✔️ Ideaal geschikt voor een lunch of diner vergadering

✔️ 20m2

De Westerveld zaal bevindt zich op onze begane grond en is vernoemd naar een park in Arnhem zuid die in de 18e eeuw is aangelegd.

De zaal is uitgerust mag alle hedendaagse vergaderfaciliteiten zoals een projectiescherm, flip-over, whiteboard en Wi-Fi. Daarnaast zijn er voldoende presentatiemiddelen aanwezig in de duurzame Walter Docks zoals post-its, tape, naambordjes en notitieblokken.

✔️ Direct gelegen aan het restaurant, dat gebruikt kan worden om in subgroepen uit elkaar te gaan

✔️ Ideaal geschikt voor trainingen en opleidingen

✔️ 50m2

De Posbank zaal bevindt zich op onze begane grond en is vernoemd naar een prachtig stuk heidegebied op de Veluwe.

De zaal is uitgerust mag alle hedendaagse vergaderfaciliteiten zoals een LCD TV, flip-ever en Wi-Fi. Daarnaast zijn er voldoende presentatiemiddelen aanwezig in de duurzame Walter Docks zoals post-its, tape, naambordjes en notitieblokken.

✔️ Mogelijkheid voor staand vergaderen

✔️ Ideaal geschikt voor een vitale vergadering, inspiratiesessie of projectteam meeting

✔️ 15m2

De Sonsbeek zaal bevindt zich op de 12e verdieping en is bereikbaar per lift en per trap. De naam van de zaal doet zijn eer aan omdat je vanuit deze zaal prachtig uitzicht hebt op het welbekende Sonsbeek Park. De zaal bestaat uit 4 individuele zalen die gekoppeld kunnen worden met elkaar tot 1 grote zaal voor maximaal 200 personen in theater opstelling.

De zaal is uitgerust mag alle hedendaagse vergaderfaciliteiten zoals een projectiescherm, geluid set, flip-over, whiteboard en Wi-Fi. Daarnaast zijn er voldoende presentatiemiddelen aanwezig in de duurzame Walter Docks zoals post-its, tape, naambordjes en notitieblokken

✔️ Uitzicht op het groene Sonsbeekpark

✔️ Ideaal geschikt voor een congres of examens

✔️ 180m2

Geef jouw invulling aan een zaal

Hier kan het allemaal, want in The Green Meeting Center Arnhem vormt elke ruimte zich naar jouw wensen. We hebben de vierkante meters, de ruimte en de faciliteiten. En daarmee heb jij alle denkbare mogelijkheden voor jouw congres, vergadering, training of workshop hier in het centrum van Arnhem.

👉 Dimbare LED verlichting

👉 Plafond beamer of moderne LCD TV

👉 Standaard uitgerust met klimaatbeheersing

Wil je meer weten over onze capaciteiten en mogelijkheden op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. Of kom langs. Je bent altijd welkom om te komen proeven van de sfeer en energie in onze locatie!

Vraag offerte aan

Capaciteitenoverzicht The Green Arnhem

Capaciteitenoverzicht The Green Arnhem