Congreslocatie Arnhem

Jouw congres in het hart van Arnhem

Congreslocatie The Green Meeting Center in Arnhem, dát is nog eens een duurzame keuze! En energiek bovendien. The Green heeft alle ingrediënten voor een congres dat indruk maakt. En lang zal bijblijven. Gun je gasten een milieubewuste congreslocatie in het hart van Arnhem.

✅ Multifunctionele congreszaal tot 200 personen

✅ 12 subzaal mogelijkheden

Uitgebreide congresservices

Locatie, het is een grote sleutel in het succes van jouw congres. Kies je voor de levendigheid van de stad? Of wordt het tóch de rust en ontspanning van een groene omgeving? Bij The Green Meeting Center Arnhem vind je het beste van beide! En dat in één enerverende congreslocatie vol energie en inspiratie. Jouw congres is bij voorbaat al een succes. Beloofd.

Duurzaam congrescentrum

In ons duurzaam congrescentrum is jouw congres direct 100% klimaatneutraal. Al voordat je gasten één voet hebben binnen gezet in onze locatie. We zijn namelijk een bijzonder groene en duurzame congreslocatie. Zo is de CO2-uitstoot die wij veroorzaken berekend door Groenbalans. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland.

👉 Jouw congres is altijd 100% klimaatneutraal

👉 Wij bieden u uitsluitend lokale en duurzame producten

👉 The Green zit in een energielabel A bedrijfsgebouw

Ons dagelijkse doel is dan ook een duurzame bijdrage leveren aan een succesvol, groen congres. Jouw congres. Middelen zoals notitieblokken en flip-overpapier zijn bij ons gemaakt van gerecycled papier, en afval scheiden we zorgvuldig. Hoe fijn is het dat je jouw gasten kunt vertellen dat jouw congres écht duurzaam is!

Veelgestelde vragen over onze congreslocatie

Onze medewerkers hebben techische basiskennis in huis, op basis van je wensen zullen wij het advies uitbrengen of het gewenst is om technische ondersteuning van onze externe AV partner te reserveren.

Het is mogelijk om te parkeren in Parkeergarage Centraal, hierbij is het helaas niet mogelijk om plekken te reserveren. Wel kun je bij je reservering aangeven dat parkeerkosten op rekening mogen, bij onze receptie zullen wij dan de parkeerkaarten uitreiken.

Deze is niet standaard aanwezig, het is uiteraard wel mogelijk om een garderobe ruimte te reserveren voor je congres.

De annuleringsvoorwaarden kun je hier vinden

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd.De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Alle 14 vergaderzalen van The Green beschikken over natuurlijk daglicht.

Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor 0 tot 200 personen. In het capaciteitenoverzicht kun je meer details en informatie vinden.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.