Vergaderlocatie Arnhem

Vergaderen in
The Green Arnhem

The Green als vergaderlocatie in het centrum van Arnhem, met de groenste vergezichten. Stad en natuur ontmoeten elkaar in The Green Meeting Center. Omringd door alle gemakken die de stad te bieden heeft en omarmd door het inspirerende groen van de Arnhemse parken.

Altijd 100% klimaatneutraal

✅ Uitgebreide en bewuste vergaderservices

14 multifunctionele zalen

Faciliteiten zoals een beamer, flip-over en whiteboard zijn in alle ruimtes aanwezig. Dat spreekt voor zich. Maar wij gaan een stapje verder, want juist dát geeft energie. Voor een vitale bijeenkomst kun je kosteloos gebruikmaken van yogamatten en yogaballen. Zo breng je je gasten nog meer in beweging. Of juist in een ontspannen modus.

Maak kennis met enkele vergaderzalen

Wil je een eerste impressie van onze vergaderzalen? Bekijk een aantal van onze opties of neem contact op voor de mogelijkheden.

Maak kennis met enkele vergaderzalen

Vergaderen op een gezonde wijze

Vergaderen terwijl je staat: dat is nog eens energiek. Velen zien het als een trend, wij zien het als een vitale en gezonde keuze. Ervaar je het een keer zelf, dan weet je wat we bedoelen. Staand vergaderen geeft energie en houdt de vaart in elke vergadering. Zo worden er sneller besluiten genomen, hebben deelnemers meer energie en zijn ze meer in beweging. En dat is goed voor de gezondheid.

👉 Verhoogt de groepsproductiviteit

👉 Langer fit gedurende de werkdag

👉 Vrij gevoel in het geven van een mening

Kies je voor staand vergaderen dan maak je gebruik van onze in hoogte verstelbare boardroomtafel. Daarnaast beschikken jij en je gasten over diverse ergonomische hulpmiddelen, zoals rugsteunen en krukjes. Bovendien, duurzaam is bij The Green niet duurder: deze opstelling reserveer je zonder extra kosten.

Veelgestelde vragen over onze vergaderlocatie

Dit kan zeker, bekijk hier onze verschillende hybride oplossingen.

Dit is zeker mogelijk, wij plaatsen dan het lesmateriaal op de dag van aankomst in de zaal.

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Alle 14 vergaderzalen van The Green beschikken over natuurlijk daglicht.

Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor 0 tot 200 personen. Klik hier voor ons capaciteitenoverzicht,  meer details en informatie.

Het station Arnhem Centraal ligt op steenworp afstand van The Green. Vanuit de stationshal kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) zodat je uitkomt op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit. Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.