Hybride bijeenkomst: fysiek & digitaal

Hybride bijeenkomst: fysiek & digitaal

Een hybride bijeenkomst is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd: via het internet zijn deelnemers of gasten online aanwezig bij jouw vergadering of congres. Onze experts staan klaar om je te adviseren en alle zorgen uit handen te nemen.

✅ Technische experts die alles uit handen nemen

✅ Professionele uitstraling en faciliteiten

Vast contactpersoon in het voortraject

We bieden diverse hybrid meeting pakketten. De bijeenkomst laten opnemen om te delen en later terug te kijken? Alles is mogelijk bij The Green Meeting Center Arnhem.

Wist je dat we ook studio mogelijkheden bieden? Dé oplossing voor alle livestream sessies zonder fysieke deelnemers. Met professionele technische voorzieningen en ondersteuning.

Catering mogelijkheden voor jouw online bijeenkomst

Normaal gesproken verwennen wij jouw gasten op locatie met heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een hybride livestream. Als broodpartner van Hartig.nl verzorgen wij ook externe catering in vorm van lunchboxen, borrelboxen of brownies! Hartig.nl levert haar producten in een duurzaam verpakte box voor de medewerkers van ieder bedrijf. Van diverse lunchboxen per persoon, tot een rijk gevulde lunchtafel met de B®oodschap. Hartig.nl biedt dé uitkomst om toch uw gasten die thuis zitten te verwennen!

👉 Gezonde broodjes & salades in een broodbox

👉 XL brownies door je brievenbus, gemakkelijk lekker!

👉 Borrelboxen voor jouw perfecte afsluiting

Veelgestelde vragen over hybride bijeenkomsten

Onze medewerkers hebben techische basiskennis in huis, op basis van je wensen zullen wij het advies uitbrengen of het gewenst is om technische ondersteuning van onze externe AV partner te reserveren.
Wij werken bij The Green met het digitale platform Zoom. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen gewenst platform te gebruiken.

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd.De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Alle 14 vergaderzalen van The Green beschikken over natuurlijk daglicht.

Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor 0 tot 200 personen. Klik hier voor ons capaciteitenoverzicht, voor meer details en informatie. 

Het station Arnhem Centraal ligt op steenworp afstand van The Green. Vanuit de stationshal kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) zodat je uitkomt op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit waar in de blauwe toren The Green is gevestigd. Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.