Cultuur

“Samen dragen wij een steentje bij aan een groenere wereld”

The Green Team draagt elke dag bij aan een groene én gezonde meetings. Klimaatneutraal, lokaal en zero-waste zijn daarbij onze uitgangspunten. Daarmee maken we elke bijeenkomst even duurzaam als vitaal. Dat merk jij als medewerker en dat ervaren je gasten.

Wij inspireren onze gasten met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Dit altijd in combinatie met oprechte gastvrijheid en in een omgeving waar iedereen zicht thuis voelt en kan zijn wie die wil zijn. Om dit warme gastvrije gevoel te waarborgen zijn wij met trots aangesloten bij de Kindest Together beweging. Onze cultuur is de verbindende factor tussen iedere medewerker, gast en contactpersoon.

Benieuwd wat deze cultuur uniek maakt, waar deze uit bestaat en wat die voor ons betekent? Op deze pagina nemen wij je mee in de 7 stappen naar gastvrijheid, delen wij onze missie, onze visie en ons doel en vertellen wij over de ‘rituelen’ waarmee we deze bedrijfscultuur borgen.

Kindest Together

De serviceformule van Kindest Together is een chronologische beschrijving van de customer journey in 7 opeenvolgende stappen. De optelsom van deze 7 warmtestappen levert Hartverwarmende Hospitality op.

In elke opvolgende stap neemt de warmte in de verbinding tussen onze medewerkers en onze stakeholders toe. De formule ‘in 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality’ zorgt ervoor dat er niets aan het toeval wordt overgelaten en dat elk contact met elke stakeholder de volle, oprechte, hartverwarmende aandacht krijgt van onze medewerkers.

Kindest Rituelen

De rituelen die onderdeel uitmaken van onze dagelijkse praktijk, zijn ‘Kindest Together Ritualz’ gedoopt. De Kindest Together Ritualz maken van een ogenschijnlijk ‘gewoon’ moment een bijzonder moment en zijn door onze eigen medewerkers op papier gezet.

Kindest Together Ritualz zijn er voor alle 7 soorten mensenwensen (Journeys). We zijn na de introductie van Kindest Together Ritualz in 2016 bewust gestart met het vastleggenen implementeren van rituelen uit de Medewerker Journey. Als medewerkers zelf op een warme manier onthaald worden en de warmte van de cultuur zelf ervaren, zullen zij ook eerder in staat zijn de cultuur te begrijpen, omarmen, verwarmen en uitdragen, zo is onze visie.

Om medewerkers warm welkom te heten, ontvangen zij hun arbeidsovereenkomst in een envelop met strik en confetti, waarmee we symboliseren dat we het een feestje vinden dat zij voor ons hebben gekozen. We noemen dit het Confetti Moment. En zo zijn er in de Medewerker Journey nog zo’n 70 rituelen.

Visie

In onze vluchtige, digitale wereld zijn persoonlijke ontmoetingen waardevoller dan ooit tevoren. Waar mensen elkaar ontmoeten ontstaat immers echt contact en pure energie. Juist daarom is een inspirerende, duurzame en vitale omgeving met hartverwarmende hospitality onmisbaar. Het is onze overtuiging dat inspiratie en hospitality een wezenlijke bijdrage leveren aan iedere bijeenkomst.

Missie

We geloven dat aandacht, innovatie en ontmoeting bijdragen aan een groenere samenleving. Daarom bieden wij een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij we jou en je gasten betrekken bij onze groene missie. Samen duurzaam denken en doen, daarmee bouwen we met elkaar aan een groene toekomst.

Doel

Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat ieder zich thuisvoelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen.

De optelsom van onze visie, missie en ons doel maakt ons een groene, gezonde en hartverwarmende gastgever. Voor alle soorten bijeenkomsten in Arnhem én voor iedereen.

Foto van medewerkers van The Green

Groen jij met ons mee?

Wil jij jouw steentje bijdragen en deel uitmaken van onze cultuur bij The Green? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Greenies!