Fresh Food Corner:
smaakvolle energie!

Fresh Food Corner:
smaakvolle energie!

Energie zit in alles bij The Green Center Arnhem. Zeker ook in onze menukaart. Geef jouw vergadering, flexwerkdag en ontmoeting nóg meer smaak in onze Fresh Food Corner.

(H)eerlijk, vers, organisch & gezond

✅ Glutenvrij, vegetarisch en/of veganistisch

✅ Lactose- en suikervrije mogelijkheden

Fresh betekent bij ons ook echt vers. Dat proef je meteen. Geniet tijdens je lunchbreak van al het gezonds en lekkers in de saladebar en zuivelhoek. Ontdek vooral ook de knapperige broodjes, frisse salades en warme gerechten die onze chefs voor je bereiden. Met liefde en energie uiteraard.

Lekker, gezond én duurzaam

Fresh betekent voor ons ook duurzaam. Daarom kiezen we bewust voor leveranciers van dichtbij. Elk seizoen bezoeken onze chefs de boeren in de regio. Zij leveren een groot deel van onze producten en ze helpen ons bij het samenstellen van een smaakvolle nieuwe menukaart.

Alle ingrediënten kiezen we natuurlijk met zorg en aandacht. Vers, organisch, (h)eerlijk huisgemaakt of komt van dicht bij huis. Naast lekker is dat allemaal ook nog eens heel duurzaam. Precies wat je mag verwachten van een groene vergaderlocatie in een groene stad als Arnhem.

En natuurlijk, ook met glutenvrije, vegetarische en veganistische wensen houden wij rekening. Dat geldt ook voor lactose- en suikervrij. Onze deskundige servicemedewerkers weten alles over de producten die wij serveren.

Rijkelijk belegde broodjes

Proef en geniet in de Fresh Food Corner

Vers is altijd goed. Komt het ook nog eens van dichtbij dan is het zelfs beter, zo vinden wij. Daarom bereiden onze chefs in onze Fresh Food Corner de lekkerste broodjes, salades en warme gerechten. Natuurlijk ook met heerlijke én eerlijke ingrediënten. Speciaal voor jou en je gasten. Want van proeven en genieten krijg je pure energie. Precies wat we onze gasten willen geven!

Voor jou en je gasten staat er elke dag een uitgebreid lunchbuffet klaar, vol verse en organische ingrediënten. Huisgemaakt óf van dichtbij huis. Ook vegetarische, veganistische, glutenvrij en/of lactosevrije wensen worden gehoord bij The Green. Ontbijt, lunch, diner of borrel, onze chefs steken er al hun energie in. En dat proef je!

Nieuwsgierig naar onze smaakmakende menu’s en arrangementen? Heb je culinaire wensen en ideeën? Neem zeker contact op!