Waarom The Green?

Visie

In onze vluchtige, digitale wereld zijn persoonlijke ontmoetingen waardevoller dan ooit tevoren. Waar mensen elkaar ontmoeten ontstaat immers echt contact en pure energie. Juist daarom is een inspirerende, duurzame en vitale omgeving met hartverwarmende hospitality onmisbaar. Het is onze overtuiging dat inspiratie en hospitality een wezenlijke bijdrage leveren aan iedere bijeenkomst.

Missie

We geloven dat aandacht, innovatie en ontmoeting bijdragen aan een groenere samenleving. Daarom bieden wij een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij we jou en je gasten betrekken bij onze groene missie. Samen duurzaam denken en doen, daarmee bouwen we met elkaar aan een groene toekomst.

Doel

Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat ieder zich thuisvoelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen.

De optelsom van onze visie, missie en ons doel maakt ons een groene, gezonde en hartverwarmende gastgever. Voor alle soorten bijeenkomsten in Arnhem én voor iedereen.