Management&MVO stagiair

Vind jij het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn, het MT te ondersteunen en draag je graag een steentje bij aan een duurzame wereld?  Dan is deze stageplek iets jou! We zijn op zoek naar een Management&MVO assistent!

Wie zijn wij?

The Green Meeting Center Arnhem is dé groene vergaderlocatie in hartje centrum, naast het Centraal Station. Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat iedereen zich thuis voelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Onze locatie is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Binnen ons bedrijf werken ongeveer 10-15 medewerkers, verdeeld over de afdelingen receptie, keuken en banqueting. Service en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en als team willen we dat onze gasten meer dan tevreden naar huis gaan.

The Green Meeting Center Arnhem is onderdeel van The One Meeting Company en eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

De stage

Als Management&MVO assistent ben je de rechterhand van de Directeur. Je gaat meehelpen aan verschillende projecten op zowel strategisch, operationeel en marketing & communicatie gebied.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Ondersteuning in het opstellen en implementeren van de duurzaamheidsstrategie van The Green
  • Het verder verduurzamen van de werkplekken, werkprocessen en MVO binnen de bedrijfscultuur
  • Ondersteunen van de Directeur bij diverse adhoc projecten op het gebied van marketing, productontwikkeling en procesoptimalisatie
  • Coördinatie van ons kwaliteitssysteem, GreenKey certificering, veiligheidsplan en gastenreviews.

Jouw eventuele stageopdracht wordt in overleg met jouw stagebegeleider bepaald.

Wie ben jij?

Je bent een echte groene doener! Je hebt een hands-on-mentaliteit en vindt het leuk om aan diverse projecten te werken met een focus op hospitality en duurzaamheid. Je kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden en krijgt er energie van om veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Je volgt een HBO opleiding en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Een gemotiveerd team wat je ontvangt met open armen in een duurzame werkomgeving;
  • Een uitdagende stage waarbij elke dag er anders uit ziet;
  • Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

Geïnteresseerd?

Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Marleen Donkers, Directeur The Green Meeting Center Arnhem. Ben je enthousiast geraakt over deze stage én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Marleen, of via telefoonnummer 026 – 353 78 40. Of kom langs op locatie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Directeur & Gastgever Marleen Donkers

Marleen Donkers