Stagiair Commercieel – Marketing&Sales

Ben jij de aardigste stagiair van Nederland? En ben jij een commerciële persoonlijkheid met organisatietalent, die gelooft dat luisteren belangrijker is dan praten?
Word jij blij van gast- en klantcontact en wil je samen met een enthousiast team het verschil maken!? Dan zijn wij op zoek naar jou want per januari 2024 is deze stage beschikbaar!

We streven er naar om The Green Meeting Center Arnhem verder op de kaart te zetten als dé totaal oplosser in het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten in Oost-Nederland.

Wie zijn wij?

The Green Meeting Center Arnhem is dé groene vergaderlocatie in hartje centrum, naast het Centraal Station. Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat iedereen zich thuis voelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen. Onze locatie is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Binnen ons bedrijf werken ongeveer 10-15 medewerkers, verdeeld over de afdelingen receptie, keuken en banqueting. Service en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en als team willen we dat onze gasten meer dan tevreden naar huis gaan.

The Green Meeting Center Arnhem is onderdeel van The One Meeting Company en  heeft een medewerkerstevredenheidscijfer van een 8,6!  Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken. The Green Meeting Center is ook aangesloten bij de externe cateringpartij Hartig.nl. Als Broodpartner van Hartig leveren wij verschillende Lunch in a box in de regio.

De stage

Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor alle commerciële sales en marketing werkzaamheden van de locatie.  Je ondersteunt de Directeur met diverse projecten, rapportages, lokale marketing acties en beheert en maakt content voor de social media en onze website. Daarnaast ondersteun je waar nodig de receptie&reserveringen afdeling met het voeren van (telefonische) verkoopgesprekken, het opstellen van offertes, relatiebeheer en telefonische sales.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Verzorgen van (interne) communicatie, opstellen van nieuwsbrieven en beheer van de website en social media;
 • Ondersteunen in de ontwikkeling (commerciële) (nieuwe) ideeën/concepten ter verbetering van de klant- en gastervaring;
 • Registreren en analyseren van diverse rapportages;
 • Marktverkenning, volgen van ontwikkelingen (onder andere van mogelijke doelgroepen) in het eigen afzetgebied, activiteiten van concurrenten, behoefte van klanten e.d.
 • Opstellen van offertes en bevestigingen (binnen de richtlijnen met betrekking tot prijsafspraken, prijsstructuur en yield- en aannamebeleid) en het vastleggen van de gemaakte afspraken in ons eigen reserveringssysteem;
 • Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en taken, verwerken van wijzigingen in boekingen en het behandelen van annuleringen;
 • Waar nodig ontvangen van gasten en/of meehelpen op de werkvloer

Jouw eventuele stageopdracht wordt in overleg met jouw stagebegeleider bepaald.

Wie ben jij?

Jij bent een creatief en commercieel organisatietalent met een sterke hang naar succes en een uitstekend gevoel voor kansen en mogelijkheden. Jouw hart gaat sneller kloppen van het continu zoeken naar de juiste combinatie van service, commercie en organisatie. Je gelooft in de kracht van maatwerk, creatieve oplossingen en het opbouwen van relaties. Gedetailleerd werken, sociale vaardigheden, het nakomen van afspraken en ervaring zijn belangrijke bagage om succesvol te zijn. Je herkent je in de woorden: sterke persoonlijkheid, teamplayer, enthousiasme, drive en optimisme.

Wat bieden wij?

 • Een gemotiveerd team wat je ontvangt met open armen in een duurzame werkomgeving;
 • Dagelijks een (h)eerlijke lunch;
 • Een uitdagende baan waarbij elke dag er anders uit ziet;
 • Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Onderdeel van de Oneteam App waar alle nieuwtjes, inspiraties, maar ook gênante momenten worden gedeeld
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

Geïnteresseerd?

Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Marleen Donkers, Directeur The Green Meeting Center Arnhem. Ben je enthousiast geraakt over deze stage én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Marleen, of via telefoonnummer 026 – 353 78 40. Of kom langs op locatie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Directeur & Gastgever Marleen Donkers

Marleen Donkers