Stagiair Operationeel Supervisor

Ben jij de aardigste stagiair van Nederland en zoek jij een stage? Ben jij de operationele duizendpoot die staat te springen om te groeien en te leren op operationeel, leidinggevend, event en creatief vlak?

Word jij blij van gast- en klanten contact en wil je samen met een enthousiast team het verschil maken!? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

The Green Meeting Center Arnhem is dé groene vergaderlocatie in hartje centrum, naast het Centraal Station. Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat iedereen zich thuis voelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen. Onze locatie is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Binnen ons bedrijf werken ongeveer 10-15 medewerkers, verdeeld over de afdelingen receptie, keuken en banqueting. Service en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en als team willen we dat onze gasten meer dan tevreden naar huis gaan.

The Green Meeting Center Arnhem is onderdeel van The One Meeting Company en  heeft een medewerkerstevredenheidscijfer van een 8,6!  Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken. The Green Meeting Center is ook aangesloten bij de externe cateringpartij Hartig.nl. Als Broodpartner van Hartig leveren wij verschillende Lunch in a box in de regio.

De stage

Als Stagiair Operationeel Supervisor ben je (mede)verantwoordelijk voor de aansturing van de operationele afdelingen banqueting en receptie, in samenwerking met – en onder leiding van de F&B Supervisors en Directeur.
Je draait operationele diensten, denkt mee in de doorontwikkeling van onze service en producten en bewaakt de kwaliteit en operationele processen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Operationele diensten draaien en werkzaamheden uitvoeren op de afdelingen banqueting en receptie, met als doel om jouw leidinggevende vaardigheden te optimaliseren;
 • Ondersteunen van collega’s in de keuken bij voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden t.b.v. lunch en diner;
 • Verder uitrollen, optimaliseren en borgen van ons Kindest Together Cultuurprogramma t.b.v. een optimale gastbeleving;
 • Ontwikkeling en uitvoer van nieuwe F&B concepten;
 • Ondersteunen van de F&B Supervisor en Directeur bij doelstellingen op het gebied van productontwikkeling, procesoptimalisatie en kwaliteitsverbetering;
 • Coördinatie van ons kwaliteitssysteem, GreenKey certificering, veiligheidsplan en gastenreviews.

Jouw eventuele stageopdracht wordt in overleg met jouw stagebegeleider bepaald.

Wie ben jij?

Je bent een echte doener! Je hebt een hands-on-mentaliteit en krijgt energie van organiseren en faciliteren met een focus op hospitality. Gedetailleerd werken, sociale vaardigheden, het nakomen van afspraken en ervaring zijn belangrijke bagage om succesvol te zijn. Je herkent je in de woorden: sterke persoonlijkheid, teamplayer, enthousiasme, drive en optimisme.

Wat bieden wij?

 • Een gemotiveerd team wat je ontvangt met open armen in een duurzame werkomgeving;
 • Een uitdagende baan waarbij elke dag er anders uit ziet;
 • Dagelijks een (h)eerlijke lunch;
 • Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Onderdeel van de Oneteam App waar alle nieuwtjes, inspiraties, maar ook gênante momenten worden gedeeld
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

Geïnteresseerd?

Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Marleen Donkers, Directeur The Green Meeting Center Arnhem. Ben je enthousiast geraakt over deze stage én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Marleen, of via telefoonnummer 026 – 353 78 40. Of kom langs op locatie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Directeur & Gastgever Marleen Donkers

Marleen Donkers