Met trots mogen wij mededelen dat wij de Provincie Award 2022 hebben gewonnen!

“We all need feedback, that’s how we improve – Bill Gates

Waarom is feedback van gasten voor ons zo belangrijk?

Om onze service te kunnen verbeteren moeten we weten wat de wensen zijn van onze gasten. Middels Meeting Review en onze after sales verzamelen we reviews van gasten en zorgen we ervoor dat we zowel de opbouwende feedback als complimenten met het team delen en ermee aan de slag gaan. Door onze gasten actief te vragen hoe zij hun bezoek aan ons hebben ervaren weten we op welke punten wij kunnen verbeteren. Natuurlijk horen we vaak bij de vraag ‘Is alles naar wens geweest?’ het antwoord: ‘Ja het was prima’. Wij zijn dan juist benieuwd wat er dan precies prima was en waarom de gast het zo beoordeeld. Het geeft ons de inzichten en motivatie om kritisch te blijven kijken naar onze service!

Provincie Award – Meeting Review

The Green Meeting Center Arnhem, is net als vele andere vergaderlocaties, aangesloten bij het platform Meeting Review. MeetingReview is een onafhankelijke website voor het beoordelen van alle meetinglocaties en meetingdiensten. Zowel organisatoren van meetings als de deelnemers aan een meeting hebben een mening over de locatie en dienst. MeetingReview brengt beide groepen samen in 1 onafhankelijke website. Het boekingsproces, de locatie, de zaal met de bijbehorende faciliteiten, de dienst en de catering kan worden beoordeeld. Deze reviews zijn voor veel nieuwe gasten vaak een graadmeter en zelfs doorslaggevende factor om hun vergaderlocatie op uit te kiezen.

Daarom zijn we ook super trots dat wij,The Green Meeting Center Arnhem, de eerste prijs heeft gewonnen in de categorie M (tot 100 personen) van de provincie Gelderland.
Dit is een prachtige erkenning voor het hele team en zeker in deze tijden een mooie opsteker om op deze manier gewaardeerd te worden!

Mocht je naar het lezen van dit nieuws of na het lezen van de reviews van onze gasten benieuwd zijn naar onze locatie, kom dan gerust langs voor een kop koffie!

Groene groet van The Green Team