Donderdag 31 maart 2020

Aangezien we momenteel geen tijd en aandacht mogen geven aan onze gasten, is er extra tijd voor de doorontwikkeling van o.a. onze meeting services. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Jaren geleden hebben we een klantpanel gevraagd welke dingen onmisbaar zijn bij hun vergadering of training. Goede stoelen, flip-over stiften die werken en een uitgebreide meeting kit waren o.a. het antwoord op deze vraag. We waren vooruitstrevend in onze service door het samenstellen van 10 minimale eisen waar onze gasten ons op mochten afrekenen als deze zaken niet goed voor elkaar waren.

Vandaag de dag zijn deze eisen nog steeds belangrijk, maar onze gasten zijn ook op zoek naar meer. Naar iets bijzonders, meer hulpmiddelen waarmee ze de deelnemers van de vergadering of training mee kunnen ondersteunen of inspireren.

De meeting kit wordt nog steeds maximaal gebruikt door trainers en dagvoorzitters, al is de inhoud de afgelopen jaren wel veranderd. Een gum, tipp-ex en prittstift worden tegenwoordig bijna niet meer gebruikt. Vorige week hebben we onze metalen Meeting Koffers ingeruild voor bamboe Meeting Kits van Walter. De meest gebruikte items zijn uiteraard nog steeds aanwezig, maar je kunt ook je telefoon draadloos opladen tijdens de meeting of training.

Onze service stopt dus niet bij de deur van de vergaderzaal. Wij bieden een uitgebreid assortiment van Meetings Services & Meeting Inspirations aan om deelnemers te motiveren, stimuleren, ontzorgen en out of the box te laten denken.

Een drietal populaire Meeting Services die we graag met jullie willen delen:

  1. All-Cables-Available-Service

Je ken het wel, te snel van huis gegaan en je oplader vergeten van je telefoon. Hoe kom je dan je dag door? Of je gaat een training verzorgen en je hebt de passende laptop kabel niet in je laptop tas gedaan, hoe ga je dan die presentatie op het scherm krijgen? Voor deze kleine ongemakken hebben wij een oplossing: onze (gratis) All-Cables-Available-Service!

  1. Staand vergaderen

Een hele dag zitten, voor veel deelnemers van een meeting is dit even wennen. Na een paar uur dommel je weg, ga je onderuitgezakt zitten of zie je de eerste deelnemers gapen. Zorg daarom voor een energiek moment: staand vergaderen! Velen zien het als een trend, wij zien het als een vitale en gezonde keuze. Staand vergaderen geeft energie en houdt de vaart in elke vergadering. Zo worden er sneller besluiten genomen, hebben deelnemers meer energie en zijn ze meer in beweging. En dat is goed voor de gezondheid. Lees ook onze blog De Voordelen van staand vergaderen.

 

  1. Ping-Pong tafel

Teamwork en goede communicatie is de sleutel tot een goede samenwerking! Met onze 100% recyclebare kartonnen ping-pong tafel kun je op een sportieve manier hier mee aan de slag. Speel in duo’s tegen andere deelnemers of laat je juist coachen en evalueer achteraf hoe het gegaan is. Ideaal om in te plannen na de lunch, zo voorkom je je after lunch dip en verbrand je gelijk al wat calorieën!

Welke meetings services zijn voor jou onmisbaar?

Naast deze bestaande services zijn wij continu bezig om het aanbod verder uit te breiden. Daarom een oproep aan alle dagvoorzitters, trainers, brainstormers, scrummers, lean & agile coaches:

Wat maakt voor jou het grote verschil tijdens een vergadering of training? Welke tools wil je eigenlijk niet elke keer zelf meenemen naar de locatie? Heb jij praktische, inspirerende, bijzondere of creatieve aanvullingen op onze Meeting Services? Laat je reactie achter op dit bericht, alle ideeën zijn van harte welkom!

Groene groet,

Marleen Donkers – Hospitality Manager The Green