Nieuwe locatiemanager bij The Green Meeting Center

Time flies when…

Na 5,5 jaar werkzaam te zijn geweest binnen The Onemeeting Company waarvan meer dan 4 jaar binnen The Green Meeting Center Arnhem is Marleen haar laatste dag als Locatie Directeur onlangs aangebroken!

Op 7 januari 2019 startte Marleen haar avontuur bij Onemeeting.com als Sales Manager waarbij Marleen het hele land door mocht en bij veel bedrijven een kijkje achter de schermen kon nemen om ze meer te vertellen over de meeting formule. Daarna is Marleen binnen de organisatie doorgegroeid om de locatie in Arnhem te runnen!

“Ondanks dat de start van mijn loopbaan in 2020 bij The Green gelijk begon met alle onzekerheden van de pandemie kijk ik vooral met trots terug op hoe ik de afgelopen jaren The Green, mijn eigen ontwikkeling en het team naar een hoger niveau heb kunnen tillen. Hierbij heb ik altijd met oprechte aandacht en interesse klaargestaan voor collega’s en gasten ondanks alle uitdagingen die op diverse gebieden voorbij zijn gekomen. Ik ben blij dat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan de (duurzame) groei en ontwikkeling van mijn team en de 20 stagiaires die ik de afgelopen jaren intern heb opgeleid.” aldus Marleen.

Een vertrek is altijd jammer, maar maakt ook ruimte voor iemand anders om te gaan groeien en ontwikkelen. Zo ook voor Steffan van Oudenallen. Een bekend gezicht binnen The Onemeeting Company.

“Marleen is een directeur die betrokken en begaan is met haar team, de locatie en de maatschappij. Ze is iemand die richting geeft en vervolgens het team de ruimte en verantwoordelijkheid geeft om zelf te doen en te leren. In de afgelopen 4 jaar heeft ze in The Green liefst 20 stagiaires opgeleid en samen met haar Greenies vele gasten gelukkig gemaakt met het duurzame meeting concept en hartverwarmende gastvrijheid. Ik bedank Marleen dan ook voor haar grote inzet, betrokkenheid en loyaliteit en alles wat je ze heeft betekend voor eerst Onemeeting.com en daarna The Green Meeting Center Arnhem.

Ondertussen heeft Steffan van Oudenallen, na een zorgvuldige overdracht door Marleen (hoe kan het ook anders), het stokje overgenomen in The Green. Ik ben ervan overtuigd dat we in Steffan een waardig opvolger hebben gevonden en wens hem veel werkplezier en -geluk samen met The Greenies en de gasten en relaties van The Green.”

aldus Ingrid van der Wal – Koek / Chief Operations Officer / The Onemeeting Company

Een vertrek maakt ruimte voor iemand anders!

Mijn naam is Steffan en vanaf 1 juni mag ik mijzelf de nieuwe locatiemanager van The Green Meeting Center noemen. Omdat ik hiervoor werkzaam was bij de zusterlocatie La Vie in Utrecht, was het al mogelijk om structureel en met beleid ingewerkt te worden door Marleen en het team in de maand mei. Het was erg fijn om dit op deze manier te kunnen doen, om vervolgens een vliegende start te maken bij The Green. Ik wil Marleen bedanken voor het opzetten van deze geweldige locatie en een super nauwkeurig inwerkprogramma. Uiteraard wens ik Marleen onwijs veel plezier en succes met haar volgend avontuur!

Zelf heb ik al een achtergrond in de meeting branche waardoor ik veel ervaring meeneem op het gebied van commerciële verantwoordelijkheden, operationeel management en (strategisch) projectmanagement. Samen met het team van The Green kijk ik ernaar uit om de locatie verder te ontwikkelen vanuit mijn passie voor sociaal ondernemen om hiermee onze krachten te bundelen en te groeien op maatschappelijk gebied.

Ik heb heel veel zin om per 1 juni officieel aan de slag te gaan bij The Green en jullie te ontmoeten in het mooie groene meeting center. Ik drink graag een zwarte koffie, wat drink jij?