Stagiair F&B
Ben jij graag creatief bezig, heb je keukenervaring en weet je van elk gerecht weer een feestje te maken? Wacht dan niet en wordt onze nieuwe stagiair F&B!
De organisatie
The Green Meeting Center Arnhem is dé groene vergaderlocatie in hartje centrum, naast het Centraal Station. Wij willen onze gasten inspireren met toonaangevende en onderscheidende meeting faciliteiten in een groene en duurzame omgeving. Daarin willen we dat iedereen zich thuis voelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen. Onze locatie is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Binnen ons bedrijf werken ongeveer 10-15 medewerkers, verdeeld over de afdelingen receptie, keuken en banqueting. Service en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en als team willen we dat onze gasten meer dan tevreden naar huis gaan.
The Green Meeting Center Arnhem is onderdeel van The Onemeeting Company en dit jaar is The Green ook nog eens erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.
Jouw stage
Als Stagiair F&B ben jij de rechterhand van onze chef Wim en ben je samen met hem verantwoordelijk voor het bereiden van onze duurzame gerechten. De ene dag ben je voornamelijk bezig met het voorbereiden van het lunchbuffet en het bereiden van diverse cateringbestellingen en de andere dag denk je weer meer in het optimaliseren van de processen in de keuken of kwaliteit van onze producten. Tegelijkertijd zal je meer leren over bereiden van diners en borrels die we hier op locatie hebben lopen.
Als het rustig is dan draai je ook mee in de operatie, wat juist heel leuk is. Je leert namelijk hoe je een lunchbuffet klaarmaakt en serveert, maar zo leer je ook meer over het ontvangst en ervaar je direct de reacties van onze gasten.
Kortom, geen dag is hetzelfde bij The Green en als stagiair F&B leer veel over onze food & beverage op locatie!
Taken en verantwoordelijkheden:
- Het assisteren van de chef in de keuken bij het breiden van diverse lunch- en dinergerechten;
- Meewerken aan de dagelijkse mise en place en het uitserveren van gerechten;
- Zorgdragen voor optimale netheid en hygiëne in de keuken en de afwas;
- Het meedenken in de doorontwikkeling van onze producten en diensten;
- Het tellen van de bevoorrading in de keuken en het signaleren wanneer er nieuwe bestellingen gedaan moeten worden;
- Operationeel meedraaien op de werkvloer, waaronder het verwelkomen van de gasten in de vergaderzalen, bij de receptie en tijdens lunch of diner;
- Het verstekken van informatie en verlenen van service aan onze gasten.
Jouw eventuele stageopdrachten wordt in overleg met jouw stagebegeleider bepaald.
Wie ben jij?
- Je hebt een passie voor koken en horeca;
- Je hebt minimaal een basisopleiding of interesse in een koksopleiding (of bent bereid deze te volgen).
- Je bent leergierig, gemotiveerd en werkt graag in een team;
- Je hebt een flexibele werkhouding en kunt goed omgaan met drukke periodes;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Ervaring in de keuken is een plus, maar geen vereiste.
Wat bieden wij?
- Een stagevergoeding;
- Een gemotiveerd team wat je ontvangt met open armen in een duurzame werkomgeving;
- Een uitdagende en vooral gevarieerde stage waarbij elke dag er anders uit ziet;
- Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
- Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
Geïnteresseerd?
Heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Steffan van Oudenallen, Locatiemanager The Green Meeting Center Arnhem. Ben je enthousiast geraakt over deze stage én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via ons contactformulier, of via telefoonnummer 026 – 353 78 40. Of kom langs op locatie, de deur staat altijd open!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.