Studio als oplossing voor jouw livestream

De oplossing voor jouw livestream

Heb je zelf geen mogelijkheid om een training, workshop of webinar online te verzorgen op een manier die voor jou prettig werkt? Liever een ruimte buitenshuis en technische assistentie bij de livestream? Dan is Studio The Green dé oplossing!

✅ Kies uit diverse studio settings

✅ Volop mogelijkheden voor opname en regie

Technische experts voor de juiste ondersteuning

Wij beschikken over diverse livestream studio’s & pakketten, zodat we samen zonder zorgen jouw online bijeenkomst kunnen verzorgen. Wij zorgen voor een comfortabele ruimte in een groene en duurzame omgeving, de juiste audiovisuele middelen en technische assistentie. Je hoeft je alleen nog maar bezig te houden met de invulling van de livestream en kunt je dus volledig focussen op de online deelnemers.

Catering mogelijkheden voor jouw studio bijeenkomst

Normaal gesproken verwennen wij jouw gasten op locatie met heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een livestream. Als broodpartner van Hartig.nl verzorgen wij ook externe catering in vorm van lunchboxen, borrelboxen of brownies! Hartig.nl levert haar producten in een duurzaam verpakte box voor de medewerkers van ieder bedrijf. Van diverse lunchboxen per persoon, tot een rijk gevulde lunchtafel met de B®oodschap. Hartig.nl biedt dé uitkomst om toch uw gasten die thuis zitten te verwennen!

👉 Gezonde broodjes & salades in een broodbox

👉 XL brownies door je brievenbus, gemakkelijk lekker!

👉 Borrelboxen voor jouw perfecte afsluiting

Veelgestelde vragen over onze studio

Onze medewerkers hebben techische basiskennis in huis, op basis van je wensen zullen wij het advies uitbrengen of het gewenst is om technische ondersteuning van onze externe AV partner te reserveren.

Wij werken bij The Green met het digitale platform Zoom. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen gewenst platform te gebruiken.

Dit betekend dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd.De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Alle 14 vergaderzalen van The Green beschikken over natuurlijk daglicht.

Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor 0 tot 200 personen. Klik hier voor ons capaciteitenoverzicht, voor meer details en informatie. 

Het station Arnhem Centraal ligt op steenworp afstand van The Green. Vanuit de stationshal kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) zodat je uitkomt op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit waar in de blauwe toren The Green is gevestigd. Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein. The Green is gevestigd in de blauwe toren.

Onze locatie is geschikt voor minder validen, zowel de zalen op de begane grond als 12e etage zijn bereikbaar. Daarnaast is er een MIVA toilet aanwezig op de begane grond.